AKTUELNO

On traži skrivenu dragocenost i u svojoj nameri ne bira sredstva, u drami na TV Pink 2

U glavnim ulogama drame "Penthaus" (eng. "Penthouse North") iz 2013. godine, reditelja Džozefa Rubena su Mišel Monagan i Majkl Kiton, a uz njih tu su i Beri Sloun, Endrju Voker, Trevor Hejs, a gledaoci TV Pink će ovo ostvarenje imati priliku da pogledaju večeras od 22:30 časova na kanalu Pink 2.

Foto: www.imdb.com

Radnja se odvija u mirnom delu Njujorka tokom novogodišnje noći, u apartmanu bivše fotoreporterke Sare (Mišel Monahen), koja je nakon nesreće u Avganistanu ostala slepa. Njen miran i povučen život biće u opasnosti kada postane meta sadističkog kriminalca.

Foto: www.imdb.com

Dok se svi u Njujorku spremaju za doček Nove godine, u njenom domu se odvija prava drama. Sarin prvi šok je saznanje da njen dečko Rajan (Endrju Voker) nije ono što je ona mislila, već je lopov, a ono što je ukrao, i od koga, dovodi i nju u opasnost. Sadistički nastrojen kriminalac Holander (Majkl Kiton) odlučan je da pronađe ono što mu je Rajan ukrao i pri tome ne bira sredstva. On ubija, ruši i lomi sve pred sobom u Sarinom domu, a ona je prepuštena svojim instiktima u očajničkoj borbi za vlastiti život.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite Mišel Monagan i Majkla Kitona u fantastičnoj drami "Penthaus" večeras od 22:30 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

#Film

#Penthouse North

#Pink 2

#Televizija Pink

'