AKTUELNO

Ne propustite sjajan horor film večeras na kanalu Pink 2.

Gledaoce TV Pink večeras od 22:30 časova na kanalu Pink 2 očekuje naučnofantastični horor film iz 1998. godine "Nedolično ponašanje" (eng. "Disturbing Behavior") u režiji Dejvida Natera, sa Kejti Holms, Džejmsom Marsdenom, Nikom Stalom, Stivom Rejlsbekom i Brusom Grinvudom u glavnim ulogama.

Godinu dana posle samoubistva starijeg brata Alena, Stiv Klark se sa porodicom seli u gradić Kradl Bej. Prvog dana u novoj srednjoj školi, Stiv se sprijateljuje sa troje učenika: Gevinom Strikom (Nik Stal), Ju Viom (Čad E. Donela) i Rejčel Vagner (Kejti Holms).

Foto: www.imdb.com

Gevin pokušava da upozori Stiva da postoji neko zlo u vezi sa grupom učenike koji čine "Plave trake". To je učenička organizacijakoju predvodi školski psiholog doktor Kaldikot (Brus Grinvud), u kojoj se mladi trude da pomognu zajednici i da imaju što bolje ocene, ali se iza toga krije nešto neprirodno.

Ne propustite Kejti Holms i Džejmsa Marsdena u naučnofantastičnom horor filmu "Nedolično ponašanje" večeras od 22:30 časova na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Kejti Holms | Katie Holmes

#Nedolično ponašanje | Disturbing Behavior

#Pink 2

#Televizija Pink

'