AKTUELNO

Ne propustite sjajnu romantičnu komediju večeras na Pink 2.

Gledaoce TV Pink večeras na kanalu Pink 2 od 20 časova očekuje romantična komedija Pola Vejlanda "Kako ukrasti nevestu" (eng. "Made of Honor") iz 2008. godine sa Patrikom Dempsijem, Mišel Monagan, Kevinom Makidom, Kadimom Hardisonom, Ketlin Kvinlan i Boom Garetom u glavnim ulogama.

Film počinje tokom proslave Noći veštica 1998. godine na Univerzitetu Kornel, kada Tom Bejli (Patrik Dempsi) u kostimu Bila Klintona, upada u krevet kod Monike. Ispostavlja se da je u krevetu njena cimerka Hana (Mišel Monagan), koja se Tomu dopala jer je iskrena i ne pokušava da ga osvoji kao ostale devojke.

Deset godina kasnije, Hana i Tom su najbolji prijatelji. Tom uživa u životu - seksi je, uspešan i svake nedelje je sa novom devojkom, dok je Hana fokusirana na svoju karijeru u "Metropolitan" muzeju.

Foto: www.imdb.com

Nakon što Tom odvede Hanu na venčanje svog oca sa šestom ženom, Hana saopštava Tomu da ide na poslovni put u Škotsku.

Foto: www.imdb.com

Tokom šest nedelja Haninog odsustva, Tom uviđa koliko je menjanje dvojaka i uopšte njegov život prazan bez nje. On shvata da je zaljubljen u nju i odlučuje da joj saopšti svoja osećanja čim se vrati. Međutim, Hana se vraća verena za bogatog Škotlanđanina Kolina (Kevin Mak id) i pita Toma da joj bude kum.

Foto: www.imdb.com

Nakon razgovora sa prijateljima, Tom odlučuje da prihvati Hanin poziv da joj bude kum, kako bi proveo vreme sa njom i ubedio je da ne poznaje dovoljno Kolina, kao i da je voli i da želi da se uda za njega.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite Patrika Dempsija, Mišel Monagan i Kevina MekKida u uzbudljivoj romantičnoj komediji "Kako ukrasti nevestu" večeras od 20 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Kako ukrasti nevestu | Made of Honor

#Pink 2

#Televizija Pink

'