AKTUELNO

Ne propustite Džordža Klunija u filmu "U vazduhu" večeras na Pink 2.

Gledaoce TV Pink večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje američki film "U vazduhu" (eng. "Up in the Air") u režiji Džejsona Rajtmana, sa Džordžem Klunijem, Verom Farmiga, Anom Kendrik, Džejsonom Bejtmenom , Džej Kej Simonsom, Semom Elitomo i Zakom Galifijanakisom u glavnim ulogama.

Rajan Bingam (Džordž Kluni) radi za konsultanstku firmu kao osoba zadužena za otpuštanje radnika u ime poslodavaca, zbog čega putuje širom Amerike. On je i motivacioni govornik, koji koristeći analogiju "Šta vam je u rancu?" pokušava da uzdigne vrlinu života bez opterećivanja ljudima, ali i stvarima.

Foto: www.imdb.com

Rajan nema stalno prebivalište, stalno je u vazduhu i teži tome da postane sedma i najmlađa osoba koje je putivala "American Airlines"-om više od deset miliona puta. Tokom svojih putovanja sreće ženu koja radi isto što i on, Alek Goran (Vera Farmig) sa kojom započinje neobičnu vezu.

Foto: www.imdb.com

Kada ga pozovu da se vrati u kompaniju u Omahi. upoznaje Natali Kiner (Ana Kendrik), mladu i ambicioznu devojku, koja je došla na ideju da se smanje troškovi puta i da se otpuštanje vrši video-pozivom. Rajan joj govori kako bi to delovalo hladno i bezosećajno, i da ona zapravo i ne zna kako treba da se nosi sa uznemirenjem ljudi prilikom otpuštanja.

Foto: www.imdb.com

Zbog toga, šef nalaže Rajanu da Natali povede sa sobom na sledeće putovanje i pokaže joj kako izgleda njegov posao.

Džordž Kluni je za ulogu u ovom ostvarenju bio nominovan za Oskara u katergoriji najbolji glavni glumac, zato ne propustite film "U vazduhu" večeras od 20 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Džordž Kluni | George Clooney

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#U vazduhu | Up in the Air

'