AKTUELNO

Ne propustite bezvremenski film večeras na Pink 2.

Gledaoce TV Pink večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje film "Mandžurijski kandidat" (eng. "Manchurian Candidate") u režiji Džonatana Demija, nagrađivanog reditelja filma "Kad jaganjci utihnu".

U glavnim ulogama našla se plejada sjajnih glumaca - Denzel Vošington, Liv Šrajber, Meril Strip, Džon Vojt, Vera Farmiga, Di Stokvel, Bruno Ganc, Miguel Ferer, Čarls Nepjer i Džefri Rajt.

U sred Zalivskog rata, vojnici su kidnapovani, mozak im ispiran, a razlog je zlokoban. Veterana Bena Marka (Denzel Vošington) muče stalne noćne more o ratnom drugu Rejmondu Šou (Liv Šrajber).

Foto: www.imdb.com

Šo je danas perspektivni političar, baš kao i njegova ambiciozna majka, senatorka Eleanor Šo (Meril Strip) koja će učiniti sve da njen sin jednog dana postane predsednik.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Da li je njegova jedinica bila oteta, da li su mu izbrisana sećanja, i da li je Šo deo zavere koja uključuje preuzimanje vlasti u Beloj kuć su pitanja koja muče Bena.

Dobitnik dva Oskara Denzel Vošington, trostruka Oskarovka Meril Strip i Liv Šrajber u bezvremenskom trileru "Mandžurisjki kandidat" večeras od 20 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Denzel Vošington

#Film

#Mandžurijski kandidat | Manchurian Candidate

#Meril Strip | Meryl Streep

#Pink 2

#Televizija Pink

'