AKTUELNO

U sredu dokazana liderska pozicija ružičaste televizije!

Rezultati gledanosti za jučerašnji dan, još jednom su potvrdili lidersku poziciju TV Pink, koja je u danu iza nas bila izbor najvećeg audiotrijuma u Srbiji.

Pink je u jučerašnjem danu bila najgledanija televizija, uključujući i javni Servis Srbije. Pored toga Pink je bio znantno dominantniji u odnosu na konkurenciju kada je u pitanju ženski deo publike kao i urbana populacija čiji je izbor upravo bila naša televizija.

U sredu među deset najgledanijih emisija, na listi su čak pet Pinkovih.

"Novo Jutro", zvanično najgledaniji jutarnji program u Srbiji i u danu iza nas daleko iza sebe je ostavio svoju konkurenciju. Prema istraživanjima gledanosti naš jutarnji program bio je duplo gledaniji od konkurentskog na komercijanlnom emiteru, dok je u sredu "Novo Jutro" ponovo bilo gledanije i od jutarnjeg programa Javnog servisa Srbije i to sa neverovatnim udelom u gledanosti od 24 odsto.

Foto: RTV Pink

Verna Pinkova publika pratila je nove zaplete u omiljenim turskim serijama "Elif" i "Ćerke", dok je milionski auditorijum ispratio nova dešavanja poznatih ličnosti u emisiji "Paparazzo Lov" i teške životne priče ekipe "DNK".

Foto: Promo

Foto: Promo

U jučerašnjem danu najvažnije vesti pratili ste u našim inforamtivnim emisijama, pa je tako Nacionalni dnevnik među najgledanijim inforamtivnim emisijama svih komercijanih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Vašu pažnju u danu iza nas, privukla su i uživo uključenja u najpoznatiji rijaliti na Balkanu, dok ste pomno pratili i Zadrugu Narod pita.

Foto: Pink.rs

Hvala Vam na poverenju i što ste u pobedničkom timu. Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'