AKTUELNO

Sjajan triler večeras od 22:30h na Pink 2.

Večeras gledaoce na kanalu Pink 2 očekuje fantastičan triler "Savršeni stranac" (eng. "Perfect Stranger"), u režiji Džejmsa Folija sa Hale Beri, Brusom Vilisom, Đovanijem Ribizijem i Niki Ejkoks u glavnim ulogama.

Rovena Prajs (Hale Beri) je novinarka koja piše pod pseudonimom Dejvid Šejn, zajedno sa svojim pomoćnikom Majlsom Hejlijem (Đovani Ribizi).

Foto: www.imdb.com

Na putu do kuće, Rovena sreće svoju prijateljicu iz detinjstva Grejs (Niki Ejkoks), koja je moli da joj pomogne u zaustavljanju bogatog Harisona Hila (Brus Vilis) i pokazuje joj mejlove kao dokaz da su imali aferu. Nekoliko dana kasnije, Grejs je pronađena mrtva otrovana i udavljena, zbog čega je Rovena odmah posumnjala na Harisona.

Foto: www.imdb.com

Uz pomoć Majlsa, Rovena postaje Ketrin Použ i zapošljava se u Harisonovoj kompaniji kako bi istražila njegovu umešanost u Grejsino ubistvo. Svi tragove vode do njega, a što je Rovena bliža cilju, to je više u opasnosti.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite Hale Beri, Brusa Vilisa i Đovanija Ribizija u napetom trileru "Savršeni stranac" večeras od 22:30h na Pink 2!

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Brus Vilis

#Film

#Hale Beri

#Pink 2

#Savršeni stranac | Perfect Stranger

#Televizija Pink

'