AKTUELNO

Ne propustite romantičnu avanturu večeras na Pink 2.

Ovog četvrtka od 17 časova gledaoce na kanalu Pink 2 očekuje film "Monte Karlo" (eng. "Monte Carlo") u režiji Tomasa Bezuhe, a glavne uloge dodeljene su Seleni Gomez, Lejton Mister, Kejti Kesidi, Endi Mekdauel i Bretu Kalenu.

Srednjoškolka Grejs Benet (Selena Gomez) radi kao konobarica sa najboljom drugaricom Emom (Kejti Kesidi) kako bi skupila novac za put u Pariz. Njen očuh plaća put za Grejsinu polusestru Meg (Lejton Mister) i tri devojke odlaze u Francusku. Međutim, putovanje iz snova uskoro postaje razočarenje - smeštene su u premalu sobu i obilazak grada je toliko brz, da nemaju vremena da se dive građevinama.

Foto: www.imdb.com

Nakon što je vodič otišao bez njih, devojke odlaze u luksuzni hotel kako bi se sakrile od kiše, gde su hotelsko osoblje i paparaci pomešali Grejs sa razmaženom britanskom bogatašicom Kordelijom Vintrop-Skot, koja neodoljivo liči na nju. Grejs, Ema i Meg provode noć u Kordelijinom luksuznom apartmanu, da bi ujutru odletele za Monte Karlo, gde Kordelija treba da prisustvuje humanitarnom balu. Njih ti uživaju u luskuzu i svim povlasticama koje su im do tada bile nedostupne.

Foto: www.imdb.com

Ovo putovanje doneće im ljubav i avanturu, a na kraju će otkriti pravu magiju prijateljstva.

Ne propustite Selenu Gomez, Lejton Mister i Kejti Kesidi u romantičnoj avanturi "Monte Karlo" večeras u 17 časova na Pink 2!

Foto: www.imdb.com

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Film

#Monte Karlo | Monte Carlo

#Pink 2

#Selena Gomez

#Televizija Pink

'