AKTUELNO

Ne propustite Kejt Hadson i Metjua Mekonahija u sjajnoj romantičnoj komediji.

Sreda je na kanalu Pink 2 rezervisana za televizijske premijere, a gledaoce večeras očekuje film Donalda Petrija "Kako izgubiti dečka za 10 dana" (eng. "How to Lose a Guy in 10 Days"), sa Kejt Hadson i Metjuom Mekonahijem u glavnim ulogama.

Foto: www.imdb.com

Endi (Kejt Hadson) je kolumnista u ženskom magazinu, a njena kolumna nosi naziv "Kako da...". Ipak, Endi nije zadovoljna time, jer želi da se bavi mnogo važnijim stvarima, kao što je politika, ekonomija, siromaštvo i druge, za nju bitne stvari. Nakon što njena najbolja prijateljica Mišel (Ketrin Han) doživi još jedan raskid, Endi odlučuje da napše kolumnu "Kako izgubiti dečka za 10 dana" - počeće da izlazi sa dečkom i praviće sve tipične greške u vezama, kako bi ga naterala da raskine sa njom.

Foto: www.imdb.com

Sa druge strane, Bendžamin (Metju Mekonahi) izazvan nepoverenjem njegovog šefa u njegovo znanje o vezama, odlučuje da se opkladi da svaku ženu može da natera da se zaljubi u njega za 10 dana. Njegove kolege rivali u želji da Bendžamin ne dobije opkladu ga spajaju sa Endi, svesni njenih namera.

Foto: www.imdb.com

Njihova veza počela je kao ekperiment i opklada, njih dvoje slični su na mnogo načina - oboje su uspešni, nezavisni, u stalnoj potrazi za novim vezama i novim poslovnim avanturama. U dubini duše, oboje skrivaju strah od vezivanja i slomljenog srca.

Ne propustite Kejt Hadson i Metjua Mekonahija u romantičnoj komediji "Kako izgubiti dečka za 10 dana" večeras u 20 časova samo na kanalu Pink 2!

Foto: www.imdb.com

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Film

#Kako izgubiti dečka za 10 dana | How to Lose a Guy in 10 Days

#Kejt Hadson | Kate Hudson

#Metju Mekonahi | Matthew McCaunaghey

#Pink 2

#Televizija Pink

'