AKTUELNO

Spremite se za uzbudljivu novu epizodu!

Omiljeni format rijaliti karaktera se vratio na najgledaniju komercijalnu televiziju TV PINK. Oštro oko emisije "Paparazzo lova" snimilo je poznate face u neželjenim trenucima, a voditeljka Ana Pendić se potrudila da priče prezentuje u svom maniru - na najzanimljiviji način.

U novom "Paparazzo lovu" gledaćete - kako je izgledala kupovina mlade i svadbeno veselje Aleksandre Bursać. Na beogradskom aerodromu posvađali su se Snežana Đurišić i njen partner Vanja Milošević - a tu situaciju zabeležile su kamere "Paparazzo lova", jer njima apsolutno ništa ne može da promakne. Sandra Afrika svoje izvajano telo sunčala je na moru, a dok se opuštala pored nje je bio i misteriozni muškarac. U novoj epizodi popularnog formata saznaćete ko je pravio društvo ovoj lepotici. Nakon što se Milan Kalinić razveo od supruge Sandre - imaćemo priliku da na TV PINK vidimo kako i gde sada živi, ali i kako vara saobraćajnu policiju. Ekipa jedne od najpopularnijih emisija na TV PINK, pratila je poznate u stopu, kada su najmanje očekivali i najmanje nadali i kada su zaboravili da su im najpoznatiji paparaci u regionu za petama.

Foto: J.Simonović

Ne propustite novu dozu skandala i tračeva u sredu u 23 časa na TV PINK, u emisiji "Paparazzo lov". Za razliku od predhodnih sezona, emisija neće biti dostupna na Youtube-u, već ćete ovaj popularni format ekskluzivno gledati samo na Pinku.

Autor: S.Paunović