AKTUELNO

Vlasnik i generalni direktor Televizije Pink Željko Mitrović najavio je gostujući u jubilarnoj 1.300 Žikinoj Šarenici nove projekte na ružičastoj televiziji.

- Posle sedam veoma teških godina u potpuinosti smo se stabilizovali i visokoprofitabilni smo i možemo da investiramo ponovo u nove programe – rekao je Mitrović i dodao da će se TV Pink razvijati u tri glavne kategorije.

- Jedna od njih su igrani programi. Planiramo da snimamo preko 200 sati igranog programa godišnje, što je veoma visok broj za bilo koju televiziju u svetu, a pogotoivo za neku srpsku televiziju – istakao je on. Najavio je i nastavak razvoja rijaliti programa.

- Mislim da ćemo ući u još jednu apsolutno novu generaciju sledeće godine, imam jako dobre ideje. Već smo ušli u izgradnju nekih gondola. Ovo je bio mali grad, sad će to biti veliki grad koji će biti pretvoren u rijaliti – otkrio je Mitrović.

Prema njegovim rečima, Televizija Pink će nastaviti da se razvija i u oblasti šou proigrama.

Nastavićemo sve projekte koje smo imali u prethodnim sezonama, a ove godine nismo imali dovoljno prostora da ih nastavimo, precizirao je Mitrović, ukazavši da je sa Radošem Bajićem ugovor produžen za još 45 epizoda “Šifre despot”.

To znači da će gledaoci ovu seriju pratiti jednom nedeljno na Pinku do januara 2020. godine.

Mitrović je otkrio i da će Žikina Šarenica putovati Srbijom već od polovine maja.  Kako je rekao, kupljena je odgoravajuća oprema, šleper koji se za manje od 30 minuta pretvori u stejdž i može se postaviti bilo gde.

Ideja mu je da napravi rokenrol centar gde će vežbati mladi bendovi, a koji neće koštati ništa, imajući da je u vidu da je rokenrol muzika posustala u Srbiji. Misli da će taj projekat realizovati u 2019. godini.

#Željko Mitrović

'