AKTUELNO

Sve je spremno za spektakularnu žurku!

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović objavio je na svom Instagram nalogu deo atmosfere iz "Palate Mitrović" gde će večeras biti priređen spektakularni "Gatsby parti".

U okviru proslave 30 godina rada Pink televizije, Željko Mitrović je za septembar najavio simboličnih 30 događja.

- Osamnaesti dan i poslednje pripreme pred osamnaesti događaj! - napisao je Mitrović u opisu snimka iz "Palate Mitrović" gde se večeras očekuje više od 2.000 zvanica.

"Palata Mitrović" večeras će zasijati punim sjajem. Gosti će uživati u fantastično uređenom prostoru, a u dvorištu su postavljene bine gde će nastupiti popularni bendovi i izvođači.

U okvru obeležavanja jubilarne 30. godišnjice rada Televizije Pink od početka meseca realizovano je 17. različitih događaja.

Proslava 30. rođendana Pinka počela je novom sezonom najgledanijeg rijalitija Elita, usledili su snimanje prve klape nove serije "Ljubav u tišini", kao i otvaranje teatra "Odeon" premijernim izvođenjem mjuzikla "Lu".

U okvru slavljeničkog meseca, firma PR-DC, koja se nalazi u okviru Pink Media Group predstavila je novi proizvod pod imenom IKA-ROCKET, a obeležen je i veliki uspeh najmoćnije i najbogatijeg servis za gledanje filmova Apollon koji danas broji 300.000 korisnika.

Takođe, sa radom je počela Narodna televizija, uspostavljena je i nova programska šema na Red televiziji, a uskoro sledi i početak nove sezone rijalitija Farma.

Autor: Snežana Milovanov