AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Kada kreće velika akcija uređena i čišćenja grada, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Miroslavom Bogdanovićem, direktorom "Gradske čistoće".

Da li Beogradu preti opasnost od poplava, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Bobanom Stevanovićem, zamenikom načelnika Sektora za varedne situacije MUP.

Kako nastaju fleke na koži i kako se one mogu ukloniti, tema je za gosta lekara.

Štampu prelistavamo sa Aleksandrom Joksimović, direktorkom Centra za spoljnu politiku i Goranom Grbovićem, našim proslavljenim košarkašem.

Da li je razočaran lošim rezultatom na Beogradskim izborima i kakav mu je dalji plan kada je reč o radu njegove stranke, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa dr Vojislavom Šešeljom, liderom Srpske radikalne stranke.

Morbile su juče odnele još dva života u Beogradu. Kome preti najveća opasnost od malih boginja i koliko roditelja je do sada kažnjeno zbog odbijanja da deci daju MMR vakcinu, tema je o kojoj razgovaramo sa infektologom prof.dr Draganom Delićem sa Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije i predsednikom Prekršajnog suda Milanom Marinovićem.

Ko i zašto preti Teodori Krsmanović, sestri ubijene pevačice Jelene Marjanović, tema je o kojoj danas razgovaramo sa Nenadom Šipkom, direktorm Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, Predragom Savićem, advokatom, Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink i Borkom Kašanskim, urednikom vesti u "Srpskom telegrafu".

Da invaliditet nije prepreka u postizanju svetskog uspeha pokazuje primer naše današnje gošće. Sa nama u studiju biće Marina Blažić, svetska šasmpionka u hip hopu.

Koji su prvi znaci anoreksije, kako se ona leči i kakve posledice anoreksija može da izazove na zdravlje srca, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Anđelkom Veljković, korisnicom Udruženja Herc, prof. dr Arsenom Ristićem, kardiologom Kliničkog centra Srbije i Nikolom Petrovićem, psihologom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iluzionisti Piksi i Zeka pokazaće nam neke od svojih mađioničarskih trikova.

Gost rubrike Pod reflektorima biće glumac Rade Marjanović, sa kojim ćemo razgovarati o mjuziklu Producenti koji će 10. marta stoti put biti izveden u Pozorištu na Terazijama.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Bojana Marovića sa kojim ćemo razgovarati o njegovom konceru koji će povodom Međunarodnog dana žena 8. marta biti održan u Domu omladine.

Budite se uz jutarnji program televizije Pink!

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'