AKTUELNO

Čuvena emisija kratke forme, sa ludim pitanjima voditelja i još luđim odgovorima slučajnih prolaznika, ponovo je sa nama! Obožavali ste je i rado gledali pre 20 godina na RTV Pink, a sada se vraća u novom ruhu u okviru NOVE ERE portala Pink.rs

Nova era portala Pink.rs već tri meseca ostvaruje izvanredne rezultate, pored pregleda na Jutjub kanalu portala Pink.rs, viralnosti na društvenim mrežama, teme koje obrađuju voditelji i autori emisija, neretko pune i novinske naslovnice.

Ekipa portala Pink.rs vredno je radila na još jednom projektu, pa se tako NOVOJ ERI priključuje i novinar i voditelj iz Crne Gore Božo Dobriša koji će nas zasmejavati u kultnoj emisiji Pink televizije "Zašto, zato".

Emisija "Zašto, zato" emitovala se u periodu između 2003. i 2005. godine na ružičastoj televiziji i bila je jedna od omiljenijih u domovima naših gledalaca! Za one koji se ne sećaju ili su kasnije rođeni, radi se o kratkoj formi humorističkog TV formata u kojima novinar ide po gradu, postavlja banalna, smešna, pa čak i glupa pitanja slučajnim prolaznicima, a na njih dobija još smešnije odgovore.

Foto: Dejan Milićević

Božo Dobriša nije krio sreću i zadovoljstvo što će raditi rimejk kultnog Pinkovog formata i što se priključio NOVOJ ERI portala PINK.RS.

- Jedva čekam da startujemo, a ono što mogu da obećam jeste da će biti viralno, biće smešno, puno ludih pitanja i još mnogo smešnijih odgovora. Na predlog glavnog i odgovornog urednika portala Pink.rs Nemanje Pajića, prihvatio sam da radim Pinkovu kultnu emisiju koja je ranije punila mnoge domove osmesima, a siguran sam da ću nastaviti i ja tim tempom. Obići ću svaki ćošak Crne gore, jer meni ništa ne može da promakne, a na gledaocima je da se samo udobno smeste i spreme se za ludi provod i smeh do suza, jer uz mene samo to ide - rekao je Božo za Pink.rs.

Autor: Nikola Žugić