AKTUELNO

Uživo na TV Pink!

Još samo pet dana deli nas od spektakularne superfinalne večeri koja će se održati u subotu, 13. jula sa početkom od 21 čas, te svi s nestrpljenjem iščekuju da vide ko će se naći na tronu i čije će ime biti izgovoreno kao pobednika "Elite".

Foto: Pink.rs

S tim u vezi, od večeras više ništa neće biti isto, jer će od večeras krenuti "Finalna izbacivanja", te će neko opstati i nastaviti svoju borbu za prvo mesto, dok će neko spakovati kofere i zauvek napustiti velelepno imanje u Šimanovcima.

Odmah nakon toga počeće i poslednji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u kom će jedna od glavnih tema biti svakako najvežije raskrinkana afera Uroša Rajačića i udate Jelene Marinković, Ivanove žene.

Foto: PINK.RS, JELENA SIMONOVIĆ

Glavna tema "Pretresa nedelje": Afera udate Jelene i Uroša Rajačića!

Stefani Grujić, pred milionima gledalaca razotkrila je detalje afere Jelene sa Urošem, mladim bokserom iz Pančeva. Kako je istakla, njih dvoje flertuju i očijukaju se već mesecima, a ono što je posebno sve šokiralo jeste zapravo ostatak priče.

Sve detalje njihovog odnosa i dešavanja između njih koja traju, kao i detalje porukica koje je Jelena pisala Urošu i slala ih preko Stefani, kako je sama Grujićeva ispričala, a Rajačić sigurno potvrdio, saznaćete u večerašnjem, poslednjem "Pretresu nedelje".

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; PINK.RS

ZATO NE PROPUSTITE NI TRENUTAK, VEĆ VEČERAS BUDITE UZ TV PINK! ČEKAMO VAS!

Autor: Nikola Žugić