AKTUELNO

Najgledaniji rijaliti format "Elita" počeo je 2.septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio za onog najboljeg.

Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 takmičara, a posle punih deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, približava se noć koju svaki takmičar Elite priželjkuje - VELIKO SUPERFINALE!

Veliko superfinale zakazano je za 13. jul, sa početkom u 21 čas, kada će biti izabran pobednik "Elite", a ta titula pripašće onome za koga vi budete glasali u najvećem broju i čija podrška bude nadmašila ostale.

Deset meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija "Elite", koji su nam svojim životinim pričama, ljubavnim problemima, svađama, ali i humorom svakodnevno ostavljali bez reči, a za samo dva dana saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma televizije Pink i rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti!

KO ĆE ODNETI POBEDU U ELITI, ZAVISI SAMO OD VAS I VAŠIH GLASOVA, ZATO GLASAJTE ZA VAŠEG FAVORITA I TAKMIČARA KOJI ĆE PONETI TITULU POBEDNIKA NAJGLEDANIJEG RIJALTIJA NA NAŠIM PROSTORIMA!

Foto: PINK.RS, PIXABAY.COM, E-STOCK.COM

Autor: Pink.rs