AKTUELNO

Danas se uživo od 13.30 časova na TV Pink održao prvi deo venčanja bivšeg ljubavnog para Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Voditelj ovog slavlja je neprekosnoveni Bora Santana, koji pored svog angažmana na RED TV u jutarnjem programu, vodi i emisiju "Balkanska veselja", te je upravo danas pokazao zašto je broj jedan u onome što radi.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Naime, danas se održao prvi deo venčanja Mione i Stanislava, "kupovina mlade". Pravi spektakl počeo je od kako je Bora sa orkestrom ušetao u Belu kuću, te su se učesnici okupili i započeli sa plesom i pevanjem, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što se primetilo na samom početku jeste da je Krofak sve vreme bio nasmejan, te je i pevao zajedno sa orkestrom, dok je s druge strane, Ša menjao sve boje poput semafora. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom, kum Ša se zajedno sa Mioninim bratom, Terzom i roditeljima Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem uputio ka hotelu kako bi video mladu, a kada je ugledao, odmah je poljubio u usta s vrata, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Bora je predao luk i strelu Krofaku u ruke kako bi pogodio jabuku i time osvojio Jovanovićevu, što je Stanislav i uspeo, te su ga nagradili aplauzom. Pogledajte kako je to izgledalo OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ovo slavlje nije moglo da prođe bez blagih trzavica, te je tako Maja Marinković pozelenela kada je čula da postoji mogućnost da će Stanislav morati da poljubi Mionu večeras, što je ona striktno zabranila.

- Je l' bi se ljutila da je poljubi - upitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne može da je poljubi - rekla je Maja.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE!

Kada su konačno kupili mladu, Miona je izašla ispred hotela i zajedno sa ostalim učesnicima zaigrala kolo, te je tako dodatno razbesnela Ša, s obzirom na to da je uhvatila Stanislava za ruku i zaigrala s njim. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Kao dokaz da je Ša ovo razbesnelo, govori u prilog tome njegov razgovor sa Teodorom Delić, a koji možete pogledati OVDE.

- Jao, šta ja moram da trpim. J*bem ti, Nenade, mater u p*čku - rekao je Ša.

- Šta je - upitala je Teodora.

- Ćutim i trpim - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je mnoge šokiralo jeste to što su Miona i Stanislav jedno drugom postavili po tri pitanja. Naime, oni su postavljali ona pitanja na koje ih je odgovor zanimao, a kako je to izgledalo, kao i šta su odgovorili, pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su, takođe, u razgovoru sa Borom otkrili koju pesmu žele za prvi ples, a detaljnije možete saznati OVDE.

Zato, večeras milione gledalaca i učesnike "Elite" očekuje pravi spektakl. Kakvo je to slavlje, tj. svadba, a da nema muzike?! Za dobru atmosferu biće zadužena legendarna i neponovljiva, pevačica Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, koja svakim svojim ulaskom u Belu kuću, podigne atmosferu do usijanja i napravi žurku o kojoj se nedeljam priča i piše i koja napravi pravi tektonski poremećaj u Šimanovcima. Pored Nade, za atmosferu će biti zadužena i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Nadežda Biljić, koja je, podsetimo, bila zadužena i za vrhunsku atmosferu na Krofakovoj momačkoj večeri, te je tom prilikom pored svog raskošnog vokala na kom joj mnogi zavide, pokazala i kako se pravi prava atmosfera. Tu će biti i već dobro poznat učesnicima Dj Neba, te ne sumnjamo da će atmosfera biti pred ključanje, a da učesnici "Elite" ni ne slute šta ih očekuje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs, RED Tv, Pixabay.com

Autor: Nikola Žugić