AKTUELNO

Dara Bubamara, koja uvek intrigira svojim privatnim životom, govorila je i o svom trenutnom emotivnom statusu.

Gde su poznati – tu su kamere emisije “Whatzuuuuup” RED TVa. Uvek na pravom mestu da isprate najinteresantnije događaje u gradu i dešavanja najaktuelnijih zvezda. Ovog puta u emisiji kratke forme o poznatima “Whatzuuuuup” imamo priliku da čujemo šta su Dara Bubamara i Olja Bajrami govorile za RED TV kamere, ali i da bacimo pogled na društvene mreže poznatih faca.

“Na američkoj turneji je bilo sjajno što se tiče nastupa i koncerata, ali je meni bila jedna od najnapornijih turneja, jer sam svaki dan putovala osam sati avionom i onda sam odlučila da nakon toga malo odmaram. Putovala sam malo, posvetila se sinu, pripremam nove pesme, malo sam trenirala i vodila računa o ishrani. Osmog marta sam uvek pomalo tužna, jer je na taj dan rođendan mojoj mami – a ona više nije sa nama. Sećam se kako smo nekada uvek kupovali duple poklone – i za Osmi mart i za njen rođendan, a što se tiče mojih poklona za praznik moram priznati da mi je najdraži poklon koji sam dobila od sina. Sada sam došla do tog nivoa da mogu da radim u klubovima gde se meni radi - gde mi odgovara ambijent, atmosfera, publika...Nikada nisam imala problem sa udvaračima, zapravo imam problem što imam previše udvarača. Takva sam – prosto privlačim. Trenutno vezu nemam. Bila sam 40 dana na dijeti i nije mi bilo do života. Tako da sam se posvetila sebi. Dosta stvari može da me iznervira, ali mene to i dosta brzo prođe. Jako je dobro što ja to odmah ispričam nekom i nakon pola sata se smejem. Brzo me prođe. Jako sam temperamentna – planem za čas. Ali se i smirim.” – rekla je Dara Bubamara.

Ako kojim slučajem niste ispratili celokupni intervju sa Darom Bubamarom, ali i sa Oljom Bajrami – imate priliku da emisiju “Whatzuuuuup” pogledate na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.