AKTUELNO

Zaštitno lice vremenske prognoze na TV PINK, Mariju Egelju, nismo imali prilike da vidimo gotovo dve godine, jer je postala mama, a od marta meseca Marija ponovo vedri dane pred nama.

U jutarnjem programu na RED TVu u emisiji „Ne gledam ti ja to“ navikli smo da imamo priliku da čujemo i vidimo goste koji mahom pozitivnim pričama nam pomažu da uđemo u novi dan. Milica Kemez i Bora Santana ugostili su Mariju Egelju, voditeljku vremenske prognoze na TV Pink. Ovo je Marijino prvo gostovanje na velikim ekranima, nakon povratka na posao i svojim šarmom i dobrim raspoloženjem ulepšala je ovo RED TV jutro.

Zaštitno lice vremenske prognoze na TV PINK, Mariju Egelju, nismo imali prilike da vidimo gotovo dve godine, zbog najlepše uloge u njenom životu – jer je postala mama jednog divnog dečaka. Od marta meseca Marija nam ponovo vedri dane pred nama, a sa Milicom i Borom govorila je o svom poslovnom i privatnom životu.

Foto: Ustupljene fotografije/ Marija Egelja

“Kada sam se vratila na posao, svi su me srdačno dočekali, a kada su se kamere uključile – to je bilo to. Kao da nikada nisam ni odlazila. Od marta sam počela ponovo da radim, dobra organizacija je ključ – kao i podrška. Moj suprug zaista kada god treba je tu. Radno vreme mi je specifično, ali je za sada dobro – zaista smo se dobro uklopili.” – rekla je Egelja.

Marija je podelila i anegdotu sa gledaocima RED TVa, kada je kolega pitao kakvo će biti vreme za dan njegovog venčanja – da je pogodila i da ih je vreme poslužilo, uprkos kišnim danima koji su predhodili tom bitnom događaju, a ona se tada, priznala je, oslonila samo na dobru sreću.

Lepa vremenka obećala je Bori i Milici lepo vreme za njihov dan kada će se zareći na večnu ljubav i dodala je da dobro raspoloženje uvek utiče na dobre vremenske prilike.

Foto: RED TV

“ Kalendarski zima još uvek traje, a od nje ima traga još samo na planinama. Ove godine sam naučila da skijam – jer mi je suprug sa Zlatibora i morala sam i ja da naučim. U meterologiji proleće, inače, počinje prvog marta – tako da smo u skladu sa tim i očekuje nas lepo vreme i narednih dana. Predpostavljam da će i april i maj biti sunčani i topli. “ – objasnila je Marija vremenske prilike pred nama.
“Ne moramo žuriti sa vraćanjem na posao nakon porođaja. Kada si majka - budi majka, koliko ti zakon i priroda nalažu. Nisam žurila da se vratim sa porodiljskog i smatram da su to najlepši dani kada smo bebi zaista potrebni. Karijera neće pobeći, a dete je samo jednom beba – tako da ne treba to propuštati.” – zaključila je Marija.

Šta je još sve Marija, Milici i Bori pričala o povratku na posao i novoj važnoj životnoj ulozi – ako ste kojim slučajem ovog jutra propustili, imate priliku da celo gostovanje pogledate na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.