AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu Novo jutro, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa saznajte zašto su važni preventivni sistematski pregledi kod dece.

Štampu prelistavamo sa Nikolom Vrzićem, glavnim urednikom Pečata i Vladimirom Džamićem, državnim sekretarom Ministarstva prosvete.

Može li Srbija da uđe u EU do 2025. godine tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u dnevnom listu Politika, prof. dr Vladimirom Vuletićem, sociologom i Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju.

Treba li rehabilitovati Milana Nedića, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Ratkom Krsmanovićem, članom predsedništva SUBNOR-a, Nemanjim Devićem, istoričarom i Zoranom Živanovićem, punomoćnikom predlagača rehabilitacije Milana Nedića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U kojim slučajevima je moguće raskinuti ugovor, tema je za gosta advokata - Koliko je seks važan za uspešan brak i vezu tema je za Dejana Katančevića, koautora knjige "Samo seks spasava Srbiju", Milana Nikolića Izana, pisca i Jasminu Anu, književnicu.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Uroša Jovčića sa kojim ćemo razgovarati o predstavi Boje šteka koja će 20. februara premijerno biti izvedena u Akademiji 28.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Sanju Ilića sa kojim ćemo razgovarati o njegovom učešću na predstojećoj Beoviziji na kojoj će biti izabran predstavnik Srbije za ovogodišnji Eurosong.

Budite se uz Novo jutro Televizije Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'