AKTUELNO

Autor i scenarista serije "Šifra Despot" s nestpljenje iščekuje početak emitovanja jednog od najambicioznijih projekata regionalnih TV stanica na ovim prostorima.

Dežurna ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" otputovala je danas u Vrnjačku Banju kako bi posetila višečlanu ekipu koja marljivo radi na snimanju nove domaće TV serije "Šifra Despot", u kojoj će vrlo brzo uživati verna publika Pinka, najgledanije komercijalne televizije u Srbiji.

Foto: TvPink Printscreen

Reporterku Katarinu Nikolić je ispred glumačke ekipe dočekao autor i scenarista serije "Šifra Despot" Radoš Bajić, koji je na samom početku razgovora istakao koliko je bitna Vrnjačka banja, gde se trenutno snimaju scene za ovaj ambicizni televizijski projekat.

- Ovde smo na mestu koje je veoma bitno i važno za sve ono što sam ja radio u poslednjih deset godina, koje je važno zato što se nalazimo i, između ostalog, u mom zavičaju - rekao je on i dodao da je upravo na ovom mestu počelo snimanje prethodne njegove serije, koja je postigla veliki uspeh, te ne sumnja da će "Šifra Despot", koja kreće sredinom februara na Pinku, nadmašiti uspeh prethodnog projekta i oboriti sve rekorde gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

- Ponovo smo u Vrnjačkoj banji i želeli smo da u okviru velikog televizijskog projekta, čije će emitovanje početi 16. februara u 21 čas na Televiziji Pink, glavne junake serije dovedemo na jedan vikend u najlepšu srpsku banju, u Vrnjačku banju. Ovih sedam dana veoma mnogo i naporno radimo u Vrnjačkoj banji, a sve to da bismo pokazali kako je naša Srbija lepa. Svi ovi napori ne padaju nam teško zato što želimo da svim gledaocima, koji će nas gledati u seriji "Šifra Despot" na Pinku, da im priuštimo radost, zadovoljstvo, relaksaciju i da uz to nešto kažemo, poručimo... Verujem da će se sudbina ponoviti, da će Vrnjačka banja biti talična za projekat "Šifra Despot" - rekao je Radoš Bajić u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Radoš Bajić

#Šifra Despot

'