AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Irena Jovanović i Svetlana Aleksić saznajte kako izlečiti bolove u vratu i šta je to cervikalni sindrom. Ovo je tema za našeg gosta rubrike Saveti lekara, Marka Trivkovića specijalistu fizioterapije.

Štampu prelistavamo sa političkim analitičarem Brankom Radunom.

U rubrici Tema jutra, razgovaramo o uslovima Centara za socijalni rad na Kosovu i Metohiji, ali i u celoj Srbiji, kao i o tome na koje načine će Srbija pomoći ljudima u južnoj pokrajni. Naš gost je Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djorđević.

Foto: TV Pink Printscreen

O tome kako se utvrđuje očinstvo, kako je pravno uređeno ovo pitanje, ali i koliko često se ljudi kod nas odlučuju za ovakav test, razgovaramo sa DNK analitičarkom Lenom Arizanović, advokatom Aleksandrom Radivojević i psihologom Radmilom Vujić Bojović.

Ko više vara - muškarci ili žen, ali i ko češće koristi usluge privatnih detektiva kako bi otkrili neverstvo, tema je za naše goste detektiva Bratislava Petkovića, poligrafskog ispitivača Slobodana Zečevića i psihologa Sanju Marjanović.

I ovog jutra naši reporteri se javljaju sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara......

#Novo jutro

'