AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Predrag Sarapa i Dea Đurđević tema za gosta lekara je koliko je opasan virus gripa AH3N2.

Štampu danas prelistavamo sa prof. dr Vladimirom Vuletićem, sociologom i Svetislavom Buletom Gonciće, glumcem i direktorom Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić".

Foto: TV Pink Printscreen

Koji su sve razlozi zbog kojih su kosovski političari odbili učešće Srbije u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, kakva je trenutna bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji i mogu li poslednji događaji da naruše stabilnost u južnoj srpskoj pokrajini, pitanja su za Nebojšu Stefanovića, ministra unutrašnjh poslova i Aleksandra Vulina, ministra odbrane.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi organizacija ŠIK zaista mogla da stoji iza ubistva Olivera Ivanovića, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa Milovanom Dercunom, predsednikom Odbora za Kosovo i Metohiju i Ljubanom Karanom, bivšim potpukovnikom KOS-a.

Koje sve posledice proizlaze iz ubistva Olivera Ivanovića i ko bi od toga mogao imati najveće koristi, tema je za Nenada Čanka, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i Dragomira Anđelkovića, političkog analitičara.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš kolega Jovan Plavestra koji se nalazi u Kosovskoj Mitrovici izveštavaće nas o najnovijim događajima u južnoj srpskoj pokrajini - a od naših reportera čućete najnovije informacije iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zaječara, Valjeva i Kraljeva.

#Jutarnji program

'