AKTUELNO

Ne propustite početak nove sezone serijala koji menja živote.

Omiljeni serijal iz kreativne kuhinje Shadow Production-a, „Trenutak iz sna“, vraća se na televiziju Pink večeras u 22 časa. Nova sezona ostaviće vas bez daha, donoseći neverovatne priče hrabrosti, snage i transformacija – kako spoljašnjih, tako i unutrašnjih. Voditeljka serijala i u ovoj sezoni je poznata glumica Tijana Čurović, junakinja mnogih TV serija. Svojim beskrajnim šarmom i harizmom Tijana je tu da pomogne i bude oslonac učesnicima kako bi lakše prošle sve ono što ih očekuje na putu ka ostvarenju njihovog trenutka iz sna.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nova sezona serijala „Trenutak iz sna“ donosi priče žena čiji fizički izgled svedoči o decenijama stresa, tuge, teškog fizičkog rada i trauma. Njihov fizički izgled odražava godine skrivanja od pogleda drugih iz straha da ne budu osuđene, a svaki pogled u ogledalo ih podseća na njihove unutrašnje borbe, svaki susret sa ljudima ih suočava sa osećajem srama i odbačenosti. Kroz suze, bol i odlučnost pronašle su put ka svetlu. Njihove priče su izuzetne, njihova hrabrost nadmašuje granice mogućeg, a njihova transformacija je inspiracija za sve.

Tim vrhunskih stručnjaka učiniće sve da ove žene podignu iz pepela, obnove njihovu veru u sebe i pronađu unutrašnju snagu. Hirurzi i anti-aging eksperti kombinovali su svoje svoje veštine kako bi obnovili, pomladili kožu i uklonili mnoge fizičke nedostatke, pomažući ženama da povrate svežinu i vitalnost. Stomatolozi stvaraju blistav osmeh koji zrači samopouzdanjem i zdravljem. Psiholozi pružaju emocionalnu podršku i pomažu ženama da prevaziđu unutrašnje izazove, prebrode prošlost i pronađu mir. Frizeri, šminkeri i stilisti brižljivo oblikuju izgled, naglašavajući individualnu lepotu i autentičnost svake žene. Svaka transformacija je poput čuda koje se odigrava pred našim očima.

Foto: TV Pink Printscreen

U serijalu „Trenutak iz sna“, ove izuzetne žene donose hrabru odluku da se odvoje od svojih najbližih dok traje njihova transformacija. A onda, kao najlepša nagrada za hrabrost koju su pokazale, na samom velikom finalu čeka ih porodica koja ih nakon nekoliko nedelja po prvi put vidi u potpuno novom izdanju. Trenutak kada se ponovno sretnu sa svojim voljenima je pravi trenutak iz sna, jer je obasjan osmesima, suzama radosnicama, neprocenjivim zagrljajima i nevericom.

Ovaj serijal nije samo priča o transformaciji, već i o ljubavi, hrabrosti, podršci i ljudskosti koju dugujemo jedni drugima. „Trenutak iz sna“ je prilika da kroz svaku epizodu proživite emotivno putovanje, zato ne propustite novu sezonu od večeras, svakog četvrtka u 22 časa na televiziji Pink.

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Shadow Production

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka