AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Neven pita Jakova da li je istina ono što mu je rekao preko telefona o planu za Gloriju jer je zabrinut što ponovo stupa u kontakt sa njom, ali mu Jakov kaže da je pristao jer je Balša to tražio od njega. Da li će Jakov uspeti da ubedi Nevena da je plan dobar?

Foto: TV Pink Printscreen

Glorija besni na sekretaricu jer je ugovorila sastanak sa čovekom koji se nije predstavio, na šta joj ona kaže da je taj čovek rekao da će je svakako pronaći. Ko je misteriozni čovek koji je tražo sastanak sa Glorijom?

Foto: TV Pink Printscreen

Tadija se čuje sa Verom i pita je da li stvarno misli da će on moći da preživi ako je Svetozar pronađe i učini joj nešto nažao, na šta mu Vera kaže da je sigurna da joj neće ništa uraditi zbog deteta. Da li Tadija s pravom brine za Veru?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Balša pita Cacu i Ćiru odakle im pisma iz kojih su saznali da je njegov otac odgovoran za požar u kom su stradali Lalini roditelji. Caca i Ćira mu otkrivaju da su ih dobili od Olge Aslanove, nakon čega Balša traži adresu njene antikvarnice. Da li će Caca i Ćira odvesti Balšu do Olge?

Foto: TV Pink Printscreen

Ubavka odlazi kod Ljubice i govori joj da zaboravi na san o tome da će Verino dete odrastati sa njima, jer to dete pripada samo Svetozaru i njoj, i nikom više. Šta će Ljubica reći Ubavki?

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana dolazi kod Maše i pita je gde je sakrila Veru, na šta joj Maša kaže da su Svetozar, Ubavka i ona poslednje osobe kojima bi to rekla. Kako će Bojana reagovati na Mašine reči?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Maskirani ljudi dolaze u kuću u kojoj je Vera sakrivena i otimaju je. Da li iza Verine otmice stoji Svetozar ili neko drugi?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#TV serija

#Televizija Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović