AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović otkrio je na Instagramu šta će se dešavati u novoj sezoni 'Elite' i ko stiže kao pojačanje.

Projekat koji se već mesecima sprema i koji publika željni iščekuje startuje 3. septembra od 21 sat na TV Pink.

Prema najavama, ovaj projekat nadmašiće sve svetske projekte ovog tipa, a nagradni fond je nikad veći pa će pobednik 'Elite' izaći bogatiji za neverovatnih 100.000 evra.

Foto: Printscreen instagram

Ne sumnjamo da će do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Foto: Printscreen instagram

Željko i Milica Mitrović sa svojim timom pažljivo su birali učesnike ovog spektakularnog projekta, koji samo što nije počeo, a u sve je uključena i BARBI LEPOSAVA, koja ima znacajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa neta , kao i brzo računanje i predvidjanje budućih dogadjaja!

Foto: Printscreen instagram

- Ne spavam već danima da bih sve završio za novi tv format “Elita”, pored najnovije generacije generatora za inicijalizaciju kiše, snega i vetrova u krugu gde će boraviti takmičari “Elite”, uspeo sam da završim i novu AI verziju Leposave, ili bolje reći Barbi Leposave verzija 2.0, koja ima znacajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa neta , kao i brzo računanje i predvidjanje budućih dogadjaja! Ovo je samo delić stvari koje će biti impelmentirane u ovaj , po svemu sudeći, veoma elitni projekat!- napisao je Mitrović na svom instagram profilu.