AKTUELNO

U nedelju vas na kanalu TV Pink očekuje nova emisija, čiji se koncept razlikuje od svega što je do sada viđeno na ovim prostorima.

U nedelju, 3. decembra od 21 čas, na TV Pink počinje nova emisija kakva do sada nije viđena na televizijama u regionu.

Radi se o emisiji "Kontravizija", čiji je autor i voditelj Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, koji je već privukao veliku pažnju javnosti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovog puta, Lav će na TV Pink predstaviti emisiju "late night" karaktera, pod nazivom "Kontravizija", a osnovna ideja jeste da bude suprotna svemu do sada viđenom.

Ideja "Kontravizije" je da bude kontra svemu što je inače kontra, želimo da budemo realni u nadi da ćemo staviti tačku na glupost, u protivnom će glupost staviti tačku na nas - rekao je Lav i dodao:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Imaćemo interesantne goste, igre sa njima, preglede događaja u društvu i raznolike komične skečeve. Sve u svemu, jedan dosta inovativan koncept koji još nije viđen u Srbiji.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Lav će se kroz emisiju "Kontravizija" baviti brojnim temama koje su aktuelne za vreme u kom živimo.

- Tematika je široka: društvo, kultura, politika... Trudićemo se da pratimo aktuelna dešavanja i da kroz satiru pokažemo šta sa njima nije u redu i šta bi trebalo da se promeni - objasnio je Lav.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U prvoj epizodi Lav će ugostiti Miroljuba Petrovića, kontroverznog doktora nauka, poznatog po čuvenoj rečenici "Ideš pod mač, bato".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Snimanje je bilo izuzetno zabavno, Miroljub me uvek oduševljava svojim razmišljanjima i idejama. Mislim da će se i on složiti da smo napravili sjajnu atmosferu - rekao je Lav, a onda objasnio šta je cilj emisije "Kontravizija".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Moj cilj je da pokažemo gledaocima neke realne slike. Kada to kažem, mislim na veliku dozu demistifikacije koju ćemo u emisiji imati. Ljudi imaju mnogo pogrešnih ideja o tome kakva je kulturna i politička scena u Srbiji, a mi ćemo pokazati kakva ona zaista jeste - rekao je za kraj Lav.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ne propustite "Kontraviziju", emisiju kakva do sad nije viđena, u nedelju, 3. decembra, od 21 čas, samo na TV Pink!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Najmlađi član Trilateralne komisije

Lav Grigorije Pajkić je rođen 25. oktobra 1995. godine u Beogradu. Filmski je i televizijski producent, kao i montažer. Sa 20 godina imenovan je za direktora neprofitne Srpske naučne televizije, a godinu dana kasnije primljen je u Trilaternu komisiju, čime je postao najmlađi član te organizacije u Evropi, ako ne i u svetu.

#Isidora Bjelica

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Nebojša Pajkić

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

'