AKTUELNO

Odnosi u InstaGradu sve komplikovaniji.

Muzički talent šou "Prvi bend Srbije" koji se prikazuje na Insta TVu, danonoćno intrigira gledaoce u regionu. Što zbog sjajne muzike, tako i zbog odnosa koji postaju sve interesantniji i turbulentniji.

U to ime, gitaristkinja Biljana Slijepčević nije krila nezadovoljstvo pevačem i gitaristom Dušanom Crnobrnjom.

"Sat vremena, mi smo se razvlačili po onoj sceni, onda Dule pametan - ne može da odsvira ništa na onoj gitari...da li se nešto us*ere jadan, ne znam koji mu je đavo. Na probi je super, ali čim dođe pred mentore ima neki kvrc u glavi kada je scena u pitanju. Hajde što brlja i što u tom trenutku katastrofalno peva, nego što meni i klavijaturisti objašnjava šta mi treba da radimo - a on ne može da se sastavi! U jednom trenutku kaže : Spusti tonalitet, a on uporno peva u originalu. Dečko saberi se. Šteta, dečko je lepuškast, dobro peva...ne znam šta mu je. " - rekla je kolegama kamperima Biljana.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Jelena Aleksić sugerisala je Biljani da bi bilo dobro da ona sa Dušanom peva treći glas ili samo ona da peva. Biljana se suprodstavila toj ideji da Dušan išta peva jer on ne zna kud je pošao, a kud je došao.

"Ne znam kako da mu se pomogne. Mi smo bili juče na probi i umesto da umukne i da radi svoj posao - on se pravi pametan. Poludela sam od njega. Objašnjava klavijaturisti šta treba da svira, a ne može da se fokusira ni na sviranje ni na pevanje. Nemam ništa protiv, samo ne znam kako da mu pomognemo. Moramo da nađemo način" - objasnila je Biljana Jeleni.

Biljana nije želela da Dušanu govori iza leđa, već ga je na neki način suočila sa svojim stavovima.

Foto: Printscreen

"Treba da budemo malo više motivisani. Svi se ovde trude. Nema potrebe da se vežba satima ako koncept probe bude kako treba. Juče na probi sam izludela. Svi krećemo kao horda. Postoji malo i taj scenski primitivizam. Nemamo poštovanje jedni prema drugima" - poentirala je Biljana.

Da li će Dušan imati kapacitet da razume Biljanu i da li će uspeti da se u nedelju pokaže u najboljem svetlu - saznaćemo samo na Insta TVu u muzičkom talent šou "Prvi bend Srbije".

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Prvi Bend Srbije