AKTUELNO

Luka Radulović pozvao je okupljene muzičare da unište Minu.

Kontroverzna učesnica muzičkog takmičenja "Prvi bend Srbije" na Insta TV-u, Mina Nikolić, od svog pojavljivanja na sceni ovog talent šoua diže ozbiljnu prašinu. Neki je vole, neki je se plaše - a sve češći sukobi sa takmičarima doveli su do toga da Mina, koja je bila prve nedelje izglasana kao vođa, sada bude potpuno diskreditovana i kao osoba i kao muzičar.

Članovi novooformljenog benda PSST krenuli su da iznose svoje negodovanje povodom njenog stava i ponašanja.

" Mi smo nju toliko zeznuli, zato što smo je na brzinu upleli u mrežu njenih sopstvenih laži, da je krenula da brka koga je šta lagala. I onda odmah - plakanje! Njena metafora - lavica i hijene je upravo to. Uhvaćena sam i nemam gde. Ne ti nisi lavica. Ti si čvarak! Zašto niko neće da joj drži leđa na kraju krajeva?" - rekao je Luka Radulović

Foto: Printscreen

Stefan Radić je rekao da mu se ne dopada njena boja glasa, niti kako peva. Luka se nije složio sa njim, ali je dodao da je nestabilna i kada bi malo smanjila ego i sela da vežba da bi priča bila drugačija.

"Ovde joj mesto nije! Loš je muzičar. Bukvalno ne postoji ovde lošiji muzičar od nje. A nema bučnije osobe od nje." - dodao je Luka.
"Uvek onaj ko je najgori - mora da se pokaže" - rekao je Stefan, a Vuk i Luka su se složili.

Foto: Printscreen

"Mina laže sve vreme, ona više ne zna koga je šta lagala. Konstantno juri ljude da potvrde njenu priču, a pri tom ih laže u oči. Čak i da ne laže - neću da joj držim leđa! Nema ih! Toliki ego mora da joj bude zasnovan na nečemu, a ona je najlošiji muzičar u kući. Bukvalno najlošiji. Njena metafora za nju lavicu i hijene koje je jedu - upućeno je na celu kuću. Da znate - svi ste hijene - ona je lavica! To je njena laž od danas. Ja bih mnogo voleo da krene da živi tu laž. Budite hijene. Molim vas! Da vidi kako to izgleda, jer ona nema pojma. Blage veze nema. Jedite je- uništite je! Sama će da izađe!" - poentirao je Luka.

Foto: Printscreen

Da li će muzičari poslušati Luku? Da li je upravo objavljen rat Mini? Saznaćemo kako pratimo dešavanja u "Prvom bendu Srbije" na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije