AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju ćete imati prilike da saznate kako se najlakše vrši provera u katastru, na šta treba obratiti pažnju, ali i šta podrazumeva tzv.ažurnost katastra o čemu se često,ovih dana, govori u medijima. Naša gošća biće šef Odseka za upravne poslove u Republičkom geodetskom zavodu Natalija Pilipović.

Šta je holistička medicina, i kako ona može da nam pomogne reći će nam specijalista medicinske mikrobiologije i terapeut tradicionalne medicine,u oblasti makrobiotike dr Nina Bulajić.

Kako se pravi najbolji ajvar otkriće nam učcesnici i organizatori takmičenja Izađi mi na teglu, a o humanitarnoj manifestaciji Rope of hope ,u okviru koje će se učesnici spuštati sa zgrade "Beograđanke", pričaćemo sa Sanjom Radosavljević,ispred organizacije "Animal Rescue Serbia" i Aleksandrom Gavrićem,predsednikom Sportske organizacije "Avantura park".

Gost Naslovnih strana biće predsednica skupštinskog Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava dr. Aleksandra Tomić.

U rubrici Konkretno o svečanoj manifestaciji povodom Dana oslobođenja Beograda, o detaljnom programu koji nas očekuje tokom današnjeg dana, razgovaramo sa gradskim menadžerom Goranom vesićem.

#Emisija Svitanje

'