AKTUELNO

Mitrovićeva dominacija ogleda se i u brojkama - zato je snimak TV duela na 14. mestu trending liste.

Direktor i vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović i Savo Manojlović iz inicijative "Kreni-Promeni", gostovali su juče zajedno u TV duelu u emisiji "Pravi ugao" kod Ljubice Gojgić. Čitava emisija prenošena je uživo na Televiziji Pink, nakon čega je snimak iste pokorio Jutjub trending, pa se na listi nalazi na 14. mestu.

Podsetimo, tokom gostovanja, Željko Mitrović je apsolutno pokazao neznanje svog sagovornika, inače pravnika, koji na samom početku nije znao da navede zakone o javnom informisanju i medijima. Mitrović je Manojloviću morao da praktično održi lekciju iz ove oblasti i objasni mu načine funkcionisanja televizije.

Foto: TV Pink, RTV Printscreen

Sve bi možda i bilo u redu da Manojlović ne stoji iza skandalozne peticije kojom se, bez ikakvog osnova, traži ukidanje nacionalne frekvencije TV Pink. Osim što ne postoji nikakav pravni razlog za ukidanje frekvencije, Mitrović je pokazao i da Pink uživa snažnu podršku građana Srbije jer je, putem kontrapeticije koju je pokrenuo, skoro 2.000.000 ljudi stalo uz ružičastu televiziju.

Peticiju i dalje možete podržati - dajte svoj doprinos, i OVDE potpišite PETICIJU!

Mitrović je ogolio i svaku narednu laž koju je izneo Manojlović, a jedna od njih odnosila se na plaćanje poreza. Dokazi crno na belo koje je Mitrović predstavio srušili su pokušaj da se Pink diskredituje kao medij.

- Mi ovde stalno imamo želju manjine da vlada većinom. Ovde je neko dobio mnogo para da uznemirava javnost. Tako je "Kreni-promeni" dobio novac od Rokfelera i ovo što sada radite je krivično delo za koje je zaprećena kazna od tri godine zatvora: pritisak na REM je isto kao pritisak na sudiju ili tužioca. Manojlovićev problem nije ništa do gledanost TV Pink koja je po ovom pitanju lider već 20 godina – rekao je Mitrović u “Pravom uglu”.

Podsetimo, nakon što je Željko Mitrović javno uputio poziv Savi Manojloviću da sa njim bude gost u emisiji "Hit Tvit" koja se emituje na televiziji Pink, Manojlović je prihvatio duel, ali pod uslovom da se on održi u emisiji Ljubice Gojgić "Pravi ugao" koja se emituje na Radio-televiziji Vojvodine. Željko Mitrović je prihvatio ovaj uslov.

Snimak emisije na zvaničnom sajtu TV Pink je snimak o kojem se priča, a možete ga pogledati u nastavku: