AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju pričamo o tome šta sve Međunarodna organizacija SOS Dečija sela čini da pomogne deci bez roditeljskog staranja u Srbiji ali i brojnim migrantima koji borave u našoj zemlji. Gost će nam biti direktor Globalne hitne pomoći ove organizacije Andreas Pap, koji ovih dana boravi u Beogradu.

Takođe, ugostićemo jednog od najvećih kardiohirurga kod nas, ali i u regionu, koordinatora Kliničkog centra Srbije za transplantaciju srca profesora doktora Miljka Ristića, koji će nam reći kakva je situacija po pitanju donorstva kod nas i na koji način je moguće da se poveća broj transplatacija kod nas. On će nam dati značajne savete o tome kako da zaštititimo naše zdravlje tokom ovih toplih letnjih dana.

Sa Nutricionistom Željkom Dragaš pričamo o tome koliko je važno da pravilno kombinujemo namirnice i koje su to kombinacije štetne.

Gost Naslovnih strana biće Dragomir Petronijević član gradskog veća, koji će nam otkriti detalje oko otvaranja Robne kuće Ikea, a naš reporter će se uključiti iz Bubanj potoka neposredno pred svečano otvaranje.

U rubrici Konkretno sa pomoćnicom ministra za sport i omladimu Snežanom Klašanj pričamo o potrebama mladih ljudi kod nas, o tome kako je moguće uticati na zapošljavanje mladih, o značaju dualnog obrazovanja, ali i o Fondu za mlade talente koji je ove godine značajno povećao broj nagrada koje će dodeliti.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'