AKTUELNO

U nedelju od 21 sat ne propustite novo izdanje emisije "Hit Tvit" na programu TV Pink, autorke i voditeljke Verice Bradić.

Gost emisije "Hit Tvit" biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik je svoje gostovanje kod Verice Bradić najavio i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Podsetimo, iza predsednika Srbije je važna nedelja ispunjena brojnim događajima od nacionalnog značaja. Vučić je ove nedelje boravio u Sočiju gde se sastao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Tom pilikom dogovoreno je da Srbija u narednih šest meseci Rusiji plaća gas po ceni od 270 dolara za 1.000 kubnih metara, samim tim neće doći do poskupljenja za našu zemlju.

Foto: Instagram.com/buducnostsrbijeav

Takođe, predsednik Rusije Vladimir Putin, potvrdio je da će sledeće godine doći u Srbiju. Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je i kako je zadovoljan sastankom sa Putinom, a sve vreme su pričali na ruskom jeziku.

Foto: Tanjug AP/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Takođe, sinoć je svečanom akademijom u Štark areni u Beogradu, Srpska napredna stranka obeležila 13 godina od osnivanja, a predsednik Aleksandar Vučić na obeležavanje stigao je autobusom sa mladim nadama stranke.

Sve ovo biće teme večerašnjeg izdanja emisije "Hit Tvit".

Foto: TV Pink Printscreen

Osim predsednika, u studiju će biti i novinarka Ljiljana Smajlović, kao i Rade Veljanovski iz GDF.

Emisija koja privlači ogromnu pažnju javnosti, simbol je nedeljne večeri, a o temama koje se pokrenu u "Hit Tvitu" priča se danima, zato ne propustite novo izdanje večeras od 21 sat na Pinku!

Foto: Jelena Simonović

Podsetimo, za predloge možete glasati na fejsbuk stranici Hit tvit, kao i na tviter nalogu hit_tvit.