AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Premijerna ekipa i ove nedelje gledaoce televizije Pink vodi na petočasovno putovanje kroz svet poznatih. Šarmantni voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić i ovog nedeljnog popodneva pozdraviće gledaoce iz već dobro poznatog studija, dok će reporter Nemanja Vujičić i ovog puta biti na svim udarnim lokacijama sa najpoznatijim ličnostima domaće i regionalne javne scene.

Foto: Pink.rs

Kako će se brojni pevači naći u novom izdanju čuvene emisije, možete čuti i videti nikad glasnije osmehe, jer će publiku kraj malih ekrana zabavljati Snežana Đurišić, Rada Manojlović, Marko Bulat, Mina Kostić, Vanja Mijatović, Bojan Leksington, Indi Aradinović...

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač Sergej Ćetković nedavno je održano svoj veliki solistički koncert, a utiske će sumirati upravo u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

U studio kod Bojane i Tijane stiže i Jelena Tomašević, pa će ovom prilikom otkriti sve detalje koncerta, koji bi uskoro trebala da priredi svojoj publici.

Foto: Miloš Nadaždin

Ali, to nije sve! Pored nje, u goste stiže i Dragica Radosavljević Cakana, koja će nesumnjivo uneti pozitivnu energiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored naših zvezda, u "Premijeru" stiže i jedna svetska faca! Džon Džejms otkriće sve detalje svog gostovanja u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu televizije Pink u nedelju, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Premijera Vikend Specijal