AKTUELNO

Večeras od 21 sat ne propustite novo izdanje emisije "Hit Tvit" na programu TV Pink, a voditeljka Verica Bradić i ovoga puta ugostiće najaktuelnije goste iz političkog života Srbije.

Gošća "Hit Tvita" biće premijerka Srbije i korukovodilac Kriznog štaba Ana Brnabić koja je u nedelji za nama rekla kako je zadovoljna radom Vlade Srbije i rezultatima koje su postigli nakon prvih godinu dana.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Epidemiolog i član medicinskog dela Kriznog štaba Predrag Kon, takođe večeras gostuje kod Verice Bradić. Podsetimo, Kon se već danima suočava sa napadima antivaksera koji su se nedavno pojavili ispred njegove zgrade i uzvikivali "Mengele". Takođe, ove nedelje je ispred zgrade u kojoj živi Kon napadnuta i ekipa TV Pink dok je izveštavala o natpisu "Kon=Mengele".

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Podsetimo, na poslednjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se jesenji raspust produži, a da kovid-propusnice od sutra budu obavezne već od 20 sati u ugostiteljskim objektima, kockarnicama i kladionicama. Jesenji školski raspust prema odluci Kriznog štaba praktično će trajati do 14. novembra. Medicinski deo štaba tražio je rigoroznije mere, ali njihovi zahtevi nisu usvojeni.

Verica Bradić večeras će od 21 sat ugostiti u "Hit Tvitu" i predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Gledaoci u toku emisije mogu da glasaju za predloge na fejsbuk stranici Hit tvit i na tviter nalogu hit_tvit. Takođe, gledaoci u toku emisije mogu da se uključe i glasaju i uživo u emisiji.