AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Prema jedini zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji!

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije, u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženama starosti od 18 do 49 godina, i među urbanom populacijom, dok je od svih komercijalnih televizija bila gledanija među gledaocima sa teritorije Beograda, i među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina.

Televizija Pink je juče bila lider u informativnom program, pa je tako uz Nacionalni dnevnik bilo blizu 1.000.000 gledalaca. Verna publika pratila je i Jutarnji i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji jutarnji program u Srbiji Novo jutro pratilo je 22 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: TV Pink

Jučerašnji dan obeležio je zabavni program televizije Pink. Uz Paparazzo lov bilo je 24 odsto ženskog auditorijuma, dok je emsiju DNK pratio 21 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom program, a uz domaću visokobudžetnu seriju Dinastija bilo je 15 odsto ženskog auditorijuma.

Inostrani igrani program takođe je privukao veliku pažnju publike, a posebno serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Zadrugu 5: Pitanja gledalaca pratilo je 30 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Pink