AKTUELNO

Spremite kokice i udobno se zavalite ispred malog ekrana, jer šou počinje!

Veliki šef je obradovao i zadrugare i milionski auditorijum najgledanije televizije Pink, kada je doneo odluku da se prva ''Zadrugovizija'' u ''Zadruzi 5'' odži večeras od 22 časa u velelepnom studiju u Šimanovcima.

Većina zadrugara je dugo čekala svojih pet minuta na sceni, kako bi pokazala svoje talente i pred milionima se ispromovisala u najboljem svetlu. To će im večeras i biti omogućeno.

Foto: Pixabay.com, Unsplash.com

U prvoj Zadrugoviziji najspektakularnije sezone Zadruge do sada, gledaoce očekuje pravi šou. Veliki hitovi u izvedbi vaših omiljenih zadrugara, koreografije, kostimi, laseri, i više nego aktuelni žiri, učiniće da se noć koja je pred nama dugo pamti.

Posle Zadrugovizije ništa neće biti istio, budući da nas očekuje pravi šou i razna suočavanja koja gledaoci ne mogu ni da naslute.Veliki šef je spremio pregršt iznenađenja za sve, a zadrugari su se marljivo spremali cele nedelje, kako bi večeras zablistali i na sceni dali svoj maksimum. Biće ovo duga, ali uzbudljiva noć za sve ljubitelje dobre zabave, drame i tenzije.

Prvu Zadrugoviziju u ovoj sezoni, koja je upravo počela, pratite uživo na televiziji Pink, a sve što ste propustili pronađite na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: M.K.