AKTUELNO

Žika se živo seća svog prvog bioskopskog doživljaja!

Svi se sećamo prvog poljupca, koncerta ili letovanja, ali se ne secamo se baš svi prvog odlaska u bioskop. U razgovoru sa čuvenim glumcem Žikom Todorovićem saznali smo jednu veoma interesantnu stvar. Žika Todorović, je kao mali, voleo je da posećuje legendarni bioskop „20 oktobar“ i tamo je i pogledao svoj prvi film. Žika se živo seća svog prvog bioskopskog doživljaja – netremice je gledao neki od špageti vesterna, najpopularnijeg žanra tog vremena, koji je potpuno oduševio tadašnjeg klinca koji nije ni sanjao da će se i on jednog dana naći na velikom platnu. 

Šta je Žika rekao o svom prvom odlasku u bioskop, možete pogledati ovde:

Popularnost vesterna i dalje traje, što dokazuje i opus najtraženijeg reditelja današnjice Kventin Tarantina. Svi ljubitelji vesterna mogu naći veliki broj vester ostvarenja poput filmova “Konjanici”, “Kauboji”, “Odmetnik Džouzi Vejls” ali I “Django”, i “Povratak sedmorice veličanstvenih”.

Kako biste i vi pratili vestern filmove, ali one najbolje – registrujte se na Apollon, i prvih 30 dana potpuno besplatno gledajte 10 000 sati filmova i serija, sa prevodom na srpski jezik - bez reklama!

Autor: S.P.

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon movies

#Srđan Žika Todorović

#platforma Apollon

#Žika Todorović