AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim merenjima gledanosti agencije Nilsen, Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji!

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je bila gledanija od svih komercijalnih emitera u totalu, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina i među urbanom populacijom, a od Javnog servisa Srbije bila je gledanija među ženskom publikom i među ženama starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Telelevizija Pink je u danu za nama bila lider u Informativnom programu, pa je tako Nacionalni dnevnik pratilo 17 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: TV Pink

Gledaoci su bili kako uz Jutarnji, tako i uz Popodnevni dnevnik.

Odlične rezultate beleži i Pinkov zabavni program, a prvu emisiju nove sezone najgledanije late night emisije "Ami G Show" patilo je 900.000 gledalaca.

Foto: Marija Timotijević

Verna publika pratila je i serijski program Televizije Pink, a u samom vrhu gledanosti našle su se serije "Zakletva" i "Fatalna ljubav".

Foto: PROMO

Rijaliti program, tradicionalno, obara sve rekorde gledanosti, pa je Žurku u Zadruzi 5 pratilo 22 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju koje nam poklanjate 27 godina! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink