AKTUELNO

Ovu intrigantnu priču upotpunjuju glumci koji će udahnuti novi život legendarnim likovima, scenografija koja može da parira holivudskoj i glamurozni kostimi

Nakon brojnih najava i velikog interesovanja javnosti, srpska adaptacija najgledanije sapunice svih vremena, „Dinastija“, počinje sa emitovanjem uskoro na TV Pink. Serija se snima u ko-produkciji „Emotion“-a i TV Pink, a uz konsultacije sa američkom producentskom kućom „CBS“ koja je vlasnik licence, scenario je prilagođen našem podneblju, ali osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije „Dinastije“, koju režira Nenad Ognjenović.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

U susret premijernom emitovanju ove intrigantne serije, vlasnik „Emotion“-a Goran Stamenković čvrsto veruje u njenu uspešnost.

Svake sezone, sa novim serijama koje radimo, pravimo iskorak i to je slučaj i sa „Dinastijom“. Ovo je jedna zanimljiva, dobra, opuštena priča i mislim da će svi uživati u njoj – rekao je Goran Stamenković.

Fenomenalnu glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, a njegovo iskustva sa snimanja dovoljno je da veruje u to da će „Dinastija“ biti veoma gledana. 

Nisam gledao originalnu seriju, pa ne mogu da napravim komparaciju, ali na osnovu iskustva sa seta tokom prethodnih meseci, mogu da garantujem da će ovo biti jedna veoma ozbiljna i kvalitetna dramska struktura koja će se, siguran sam u to, rado gledati.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić, koji smatra da je cela produkcija „Dinastije“ na visokom nivou.

Mnogo je uloženo u scenografiju i kostime, i cela priča je takva da mislim da će „Dinastija“ podići lestvicu kada je domaći serijski program u pitanju.

Mladoj srpskoj glumici Mileni Živanović je u domaćoj verziji „Dinastije“ pripala uloga Klaudije, a ona najavljuje da scenario donosi mnoštvo iznenađenja.

Očekujte svakakve novitete, ali u svojoj srži, čini mi se da je i naša verzija „Dinastije“ ostala ono što je bila i u originalu. Drugačiji su ljudi, jer pripadaju 21. veku, a veoma je inspirativno živeti neke potpuno nove likove na temeljima onoga što su ljudi postavili još u osamdesetim godinama – rekla je Milena.

Pored Branimira, Frana i Milene, u „Dinastiji“ glume i Marija Karan (Aleksis), Milutin Milošević (dr Nik Toskani), Peđa Bjelac (Sesil Kolbi), Ana Savić (Kristal), ali i mnogi drugi poznati glumci, koji će oduševiti domaću publiku. 

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Priča „Dinastije“ počinje u trenutku kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis. Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice - u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. To ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje - stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha – Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Ovu intrigantnu priču upotpunjuju glumci koji će udahnuti novi život legendarnim likovima, scenografija koja može da parira holivudskoj i glamurozni kostimi, te nema sumnje da će sprpska verzija „Dinastije“ osvojiti gledaoce u regionu. 

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Autor: M.Đ.

#Ana Savić

#Andrej Jemcov

#Branimir Popović

#Dinastija

#Frano Lasić

#Magdalena Mijatović

#Marija Karan

#Peđa Bjelac

#RTV Pink

#Stefan Radonjić

#Televizija Pink

#serija