AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelom u gledanosti od 21 odsto, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa neverovatnih 25 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom mađarske Vlade Viktorom Orbanom, a direktan prenos zajedničke konferencije za štampu je na televiziji Pink pratilo 19 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih TV formata su se upisale i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Milionski auditorijum netremice prati uzbudljivu finalnu nedelju u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, gledaoci su bili uz emisiju „Pitanja gledalaca“, dok je sa čak 26 odsto auditorijuma, odnosno više od 1.000.000 gledalaca, emisija „Finale – Izbacivanje“ zauzela 5. poziciju na listi najgledanijih TV formata.

Foto: Pixabay.com

Hvala na poverenju koje nam ukazujete već 26 godina. Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost