AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelom u gledanosti od 20 odsto, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa neverovatnih 23 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. Direktan prenos onlajn samita povodom 100 godina Komunističke partije Kine, na kom je učestvovao predsednik republike Srbije zajedno sa najvišim funkcionerima stranke, na televiziju Pink pratilo je 18 odsto auditorijuma.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

„Ami G Show“ je i sinoć potvrdio da je najgledanija late night emisija – sa više od 1.000.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića zauzela je 7. poziciju na listi najgledanijih TV formata. Na istu listu upisale su se i kratike forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serija „Zakletva“ je sa 22 odsto auditorijuma bila drugi najgledaniji format u danu, dok je „Fatalna ljubav“ ušla u top 10 najgledanijih emisija.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum pratio je dešavanja u „Zadruzi 4“ u finalnoj nedelji. Pored direktnih uključenja, emisija „Pitanja starih zadrugara“ zauzela je 8. mesto na top listi najgledanijih emisija, dok je uz poslednju žurku u ovoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima bilo 22 odsto publike.

Hvala na poverenju koje nam ukazujete već 26 godina. Ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink