AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih televizija uključujući i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Tradicionalno, sa čak 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Sa 20 odsto publike, „Novo jutro“ je juče bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije od jutarnjih programa svih komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa.

Na listu najgledanijih emisija upisale su se i kratke forme emisija o poznatima - „Premijera“ sa 17 odsto auditorijuma i „Ekskluzivno“ sa 15 odsto publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Milionski auditorijum je i tokom jučerašnjeg dana pratio dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, čak 29 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pretres nedelje sa Milanom“, dok je emisija „Izbor potrčka“ ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink