AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 20 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih televizija uključujući i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 23 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Sa 20 odsto publike, „Novo jutro“ je juče bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije od jutarnjih programa svih komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa.

Foto: TV Pink Printscreen

I zabavni program ostvario je odlične rezultate – nova epizoda „Paparazzo lova“ zauzela je 6. poziciju na listi najglednaijih TV formata na svim televizijama, dok se nova epizoda „DNK“ sa 21 odsto auditorijuma našla na 7. mestu. Na listu najgledanijih emisija upisale su se i kratke forme emisija o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum je i tokom jučerašnjeg dana pratio dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, čak 29 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink