AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink je završila kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa čak 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Pored totala, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa čak 24 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Sa 21 odsto auditorijuma, „Novo jutro“ je juče bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa. Čak 20 odsto gledalaca je na televiziji Pink pratilo direktan prenos obraćanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Logo

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ ostvarila je fantastične rezultate. Sa čak 20 odsto gledalaca, „Brak na neviđeno“ bila je treća najgledanija emisija u danu!

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor milionskog auditorijuma je tokom jučerašnjeg dana bila i „Zadruga 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, 22 odsto gledalaca pratilo je emisiju „Pitanja gledalaca u popodnevnom terminu", dok je emisija „Gledanje snimaka“ sa 26 odsto auditorijuma zauzela 6. poziciju na listi najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#TV Pink

#istraživanje gledanosti