AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera.

Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i međ gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, koju je pratilo blizu 1.000.000 gledalaca. U danu iza nas, „Novo jutro“ bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera.

Foto: Logo

Uz novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ je sinoć bilo 13 odsto auditorijuma, dok se na listu najgledanijih TV formata upisala i kratka forma vesti o poznatima „Premijera“ sa 15 odsto gledalaca.

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Dan za nama obeležila su i turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, 16 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“ u popodnevnom terminu, dok je čak 24 odsto gledalaca pratilo „Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih.

I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink