AKTUELNO

Jučerašnji dan televizija Pink je završila kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink ostavila je iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i „Popodnevni dnevnik“. Čak 26 odsto gledalaca juče je bilo uz „Novo jutro“ i gostovanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića – te je Pinkov jutarnji program bio najgledaniji u Srbiji, gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih televizija ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika pratila je emisije „Paparazzo lov“ i „DNK“. Nova epizoda „Paparazzo lova“ upisala se na listu najgledanijih TV formata na svim televizijama, dok je uz „DNK“ bilo 17 odsto auditorijuma.

Foto: TvPink

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Dan za nama obeležila su i turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 27 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink