AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom Uskršnjih praznika bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u četvrtak i utorak bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je bila najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Jutarnji dnevnik'', ''Nacionalni dnevnik u 10'', ''Nacionalni dnevnik u 13'' i ''Popodnevni dnevnik''. ''Novo jutro“ je u u nedelju i ponedeljak bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih televizija ali i Javnog servisa Srbije. Sa blizu 1.300.000 gledalaca, ''Hit Tvit'' je u nedelju potvrdio titulu najgledanije političke talk show emisije.

Foto: TV Pink

Foto: Tv Pink

I zabavne emisije bile su izbor milionske publike. Četvrtak je obeležio jedinstveni šou program za upoznavanje „Brak na neviđeno“ koji je sa više od 1.000.000 gledalaca zauzeo 7. mesto na listi najgledanijih emisija u danu. Subota je bila rezervisana za autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“ koja je ušla u top 10 na listi najgledanijih TV formata. Nedeju je na Pinku obeležilo Uskršnje izdanje najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“.

Foto: Logo

''Ami G Show'' je i sinoć bio najgledanija late night emisija - sa skoro 1.100.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića zauzela je 9. poziciju na listi najgledanijih emisija na svim televizijama.

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Praznične dane obeležila su i dešavanja u ''Zadruzi 4''. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika ptatila je emisije ''Pitanja gledalaca'', ''Igra istine'', ''Pitanja novinara'', ''Uskršnji ručak sa zadrugarima'' i ''Pretres nedelje sa Milanom''. Uz emisiju ''Gledanje snimaka'' je u četvrtak bilo 23 odsto auditorijuma, „Zadruga 4 – Specijal“ je u nedelju pratilo 21 odsto gledalaca, dok je čak 25 odsto auditorijuma bilo uz žurku u najpopularnijem rijalitiju na Balkanu!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#TV Pink