AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink je završila kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink je bila gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Osim u totalu, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa čak 20 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Direktan prenos revakcinacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Pukovcu, kao i sastanak sa predstavnicima Nišavskog okruga u Gadžinom Hanu juče je na televiziji Pink pratilo 25 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

„Ami G Show“ je i sinoć potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa više od 1.000.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića je ušla u top 10 najgledanijih TV formata.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Pored direktnih uključenja u „Zadrugu 4“, čak 28 odsto auditorijuma je sinoć pratio žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost