AKTUELNO

Još jednu nedelju televizija Pink završava kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere i Javni servis Srbije, televizija Pink je ostvarila prednost i među publikom starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa čak 23 odsto auditorijuma bila neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je “Jutarnji dnevnik” „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

“Novo jutro” je sa 22 odsto auditorijuma bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji - u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije. Direktan prenos izjave za medije posle sednice saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske je na televiziji Pink pratilo 22 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ je sinoć sa 18 odsto gledalaca zauzela 8. poziciju na listi najgledanijih emisija na svim televizijama.

Foto: Logo

Izbor verne Pinkove publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, milionska publika je u popodnevnom terminu pratila emisiju „Pitanja gledalaca“, dok je 25 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Gledanje snimaka“ koja je ušla u top 10 najgledanijih TV formata.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink